Відомий тренер назвав важливу умову перемоги "Динамо" над "Аяксом"

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу "Аякса" і "Динамо" в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів.

АЯКС - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Грозного наводить football.ua.

"Я впевнений, що "Динамо" пройде "Аякс". Найголовніше - не обрізатися, вони дуже швидко переходять з оборони в атаку. Також у "Аякса" багато гравців, які здатні однаково добре пробити як з правої, так і з лівої ноги. У команді з'явився Тадич з хорошим пасом, повернувся Хунтелаар. Голландці стали сильніше, додали в організації гри. Я вважаю, що киянам навіть зручніше буде грати з "Аяксом", ніж зі "Славією". Якщо "Аяксу" дати вільно грати з м'ячем , то добром справа не завершиться, проте "Динамо" нікому не дає спокійно контролювати м'яч. Команда неприємна для суперника, але проходити кияни повинні!", - сказав Грозний.

5 ПРИЧИН, ЧОМУ "ДИНАМО" МАЄ ПЕРЕМОГТИ "АЯКС" В БИТВІ ЗА ЛІГУ ЧЕМПІОНІВ

"Аякс" буде пробувати грати в свій фірмовий стиль: тотальний контроль м'яча, короткі середні передачі, групова взаємодія в завершальній стадії з великою варіативністю і так далі. Динамівці включать пресинг і скористаються своїми моментами на швидких атаках. "Аяксу" важко грати проти команд з високим пресингом. Я помітив, як "Стандард", коли почав грати на випередження і вигравати боротьбу - забив два м'ячі, і голландці показали свої слабкі сторони. "Аякс" добре працює на атаку, але не дуже добре обороняється. Не всі гравці голландського клубу виконують чорнову роботу", - зазначив тренер.

"Я з оптимізмом дивлюся на дане протистояння. Динамівці можуть вичавлювати максимум з мінімуму, чудово грають на стандартах, вміють вигравати єдиноборства, хлопці можуть тримати удар. Також відзначу Циганкова і особливо Вербича, який нині - лідер атакуючих дій "Динамо". Він має моменти, забиває, віддає і прогресує. Від будь-якого гравця групи атаки киян слід очікувати небезпека біля воріт "Аякса". Якщо кияни будуть активно пресингувати "Аякс", то вони не витримають натиску", - також додав Грозний.

Раніше "Апостроф" повідомляв опублікував також прогнози інших фахівців на матч "Аякс" - "Динамо".