RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Україна - Чехія: прогноз експертів на матч Ліги націй

Відомі експерти дали свій прогноз на матч Ліги націй між збірними України та Чехії, який відбудеться сьогодні, 16 жовтня.

УКРАЇНА - ЧЕХІЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Екс-голкіпер збірної України Юрій Вірт вважає, що матч-відповідь проти Чехії буде складніше першого поєдинку.

"Наша команда грає вдома, тому на нічию ніхто грати не буде. Тим більше, що напевно в Харкові будуть заповнені трибуни, які додадуть футболістам мотивації. Найголовніше, що нинішня гра збірної України вселяє оптимізм, і віра в переможний результат підкріплюється якісною грою і хорошими результатами. Багато хто зараз отримує задоволення від гри збірної. З новим тренером у чехів стався сплеск, змінився тактичний малюнок, у футболістів зросла мотивація. Тому я впевнений, що для українців матч в Харкові проти Чехії буде навіть складніше, ніж перша гра між цими командами в Брно", - цитує Вірта zbirna.com.

УКРАИНА - ЧЕХИЯ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРОВ

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик ставить на перемогу української збірної.

"На 90% впевнений, що команда Шевченка виграє. Українці знайдуть свій шанс, адже чехи не будуть закриватися. Нічия влаштує тільки нас. Мої ставки такі: індивідуальний тотал України більш 1,5, Україна заб'є в обох таймах і гол Яремчука. Пора вже Роману відзначитися. Упевнений, що збірна України не гратиме на нічию. Нам тільки легше від того, що нас влаштує і нічийний результат. Така історія більше вплине на чехів. З приходом Шілгавого вони обіграли Словаччину, однак того запалу не вистачить на два матчі. Тим більше, за кваліфікацією чехи поступаються українцям", - наводить слова Циганика Dynamo.kiev.ua.

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло вважає, що чеська збірна зуміє не програти в Україні.

"Чехія - опонент, якого не можна недооцінювати. Думаю, що у збірної України буде дуже складний матч. На думку букмекерів, українці - фаворити зустрічі, проте словаки теж вважалися фаворитами, а поступилися вдома чехам. Згадуючи перший очний матч, пам'ятаємо, що Україна показала хороший футбол, але змогла вирвати перемогу лише в додатковий час. Потрібно уважно поставитися до суперника і проявити повагу. Не потрібно думати, що крутіше нас тільки яйця вкруту. Все залежить від того, як суперники використовують свої можливості. Реалізація буде на першому місці. Мій прогноз буде обережним: Чехія не програє на виїзді. Я не кажу, що виграє, але не програє", - наводить слова Заховайло Bookmaker-ratings.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в мережі з'явилися яскраві відео підготовки збірної України до матчу з Чехією.