RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

У команді Усика розповіли про подальші плани

Олександр Красюк, який є промоутером українського Олександра Усика (16-0, 12 КО), розповів про подальші кар'єрні плани свого підопічного.

Слова Красюка призводить xsport.ua.

"Є перелік людей, які можуть вийти проти Саші на ринг. У найближчі пару місяців буде кілька боїв, які визначать розстановку сил. Одне можу сказати: це точно буде суперважка вагу. В крузервейте ми завершили всі наші справи. Хоча і там є ще одна опція - це якщо Андре Уорд до нас підніметься і захоче бою. Він такі побажання вже висловлював", - сказав Красюк.

Також Красюк висловився про можливість проведення поєдинку з російським боксером Олександром Повєткіним.

"І з Повєткіним теоретично можна влаштувати бій. Але ясно, що він розглядається нами не в першу чергу", - заявив Красюк.

Що стосується можливого реваншу з росіянином Муратом Гассієвим, Красюк сказав наступне: "Якщо для бою з Гассієвим складуться взаємовигідні обставини і буде сенс, то він буде організований. І це буде не реванш, а окремо взятий бій зі своєю історією. Прямо зараз його організовувати недоцільно".

Нагадаємо, що 10 листопада 31-річний Усик нокаутом переміг британського боксера Тоні Белью, захистивши своє звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий боксер оцінив шанси Усика в суперважкій вазі.