Непереможний український боксер повідомив про грандіозні плани

Український боксер Артем Далакян (18-0, 13 КО), який володіє чемпіонським титулом за версією WBA в найлегшій вазі, розповів, що він хоче стати абсолютним чемпіоном світу у своїй ваговій категорії.

Слова Далакян призводить XSPORT.

"Думаю, найближчим часом вже буде конкретика. На даний момент я тренуюся 1-2 рази на день, в щадному режимі, набираю форму. І чекаю вже конкретної інформації по бою - буде це об'єднавчий бій або ж черговий обов'язковий захист.

В даний момент я не думаю про перехід в іншу вагу, тому що в першу чергу працюю над метою "об'єднати ще 1-2 пояси". Хочеться зміцнитися в нинішньому статусі і добувати пояса за іншими версіями. Як тільки вийде завоювати ще 2 пояса, а то і об'єднати всі 4, тоді можна вже замислитися над іншим. Тобто, треба вичавити максимум тут. А так я вже дивився на боксерів двох вищих категорій, спостерігаю за ними потихеньку. Але про перехід буде вирішуватися явно пізніше", - сказав Далакян.

31-річний Далакян став чемпіоном світу 24 лютого 2018 року, перемігши американця Брайана Вилорію. Потім українець двічі захистив титул в боях з Сірічаі Тайеном і Грегоріо Леброном.

В даний момент чемпіонами світу у ваговій категорії Далакян є: британець Чарлі Едвардс (WBC), кенієць Моруті Мталане (IBF) і японець Косей Танака (WBO).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що британський боксер зробив гучну заяву про повернення Кличко в ринг.