В Африці стався грандіозний футбольний скандал

В Африці розгорається неймовірний скандал навколо фіналу місцевої Ліги чемпіонів, у якому зустрічалися "Есперанс" (Туніс) і "Відад Касабланка" (Марокко).

Перша гра між командами, що проходила в Марокко, завершилася внічию - 1:1. У матчі-відповіді, який відбувся в останній день травня в Тунісі, "Есперанс" відкрив рахунок ще в першому таймі. Після перерви гостям вдалося зрівняти рахунок, проте головний арбітр зустрічі скасував гол через офсайд. Футболісти "Відад Касабланки" вимагали від рефері переглянути епізод на відеоповторі. Однак суддя не зміг це зробити, так як VAR виявилася не в робочому стані. У підсумку марокканська команда відмовилася продовжувати гру і пішла з поля.

Через півтори години після зупинки гри арбітр дав фінальний свисток і зафіксував перемогу "Есперанса" з рахунком 1:0. Команді з Тунісу був вручений головний трофей турніру і медалі.

Однак в середу, 5 травня, КАФ в Twitter повідомила, що фінал Ліги чемпіонів буде переграний на нейтральному полі. Організація зажадала від "Есперанса" повернути кубок і медалі. Туніський клуб вже заявив, що оскаржить це рішення в Спортивному арбітражному суді.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що один з кращих футболістів світу отримав страшну травму.