RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Забирайте його назовсім: мережу розгнівала заява боса Формули-1 про Путіна

Почесний президент Формули-1 Берні Екклстоун несподівано розхвалив президента Росії Володимира Путіна.

Слова Екклстоуна призводить ESPN.

"Якби хто-небудь націлив кулемет на Володимира Путіна, щоб вистрілити, то я б закрив його собою. Путін - хороший хлопець. Все, що він робив, завжди приносило користь людям.

Отруєння Скрипалів? Путін не робив цього. Йому ніколи займатися подібним. Я б хотів, щоб Володимир був правителем Європи. Він завжди виконує свої обіцянки. Я не люблю демократію. Необхідний диктатор, який буде говорити і робити те, що говорить", - сказав Екклстоун.

Слова Екклстоуна не на жарт розлютили користувачів мережі.

"Забирайте. Назовсім. З усіма його друзями", "він робить, що говорить. Виконує свої обіцянки". Дійсно, і ціни на бензин поборов, і житло доступним зробив, і вивів РФ до п'ятірки найбільших економік світу, і пенсійний вiк не підвищив. , Ой, стоп, почекайте-ка"," Ось хто зрівняє зарплати європейців і росіян, всюди по 12 тисяч рублів буде","тільки хай забирають всіх його друзів і помічників. А нам нормального кого-небудь нехай вишлють","Перший" та "Росію" переглянув", "А я б хотів щоб Путін правил усім світом. Одні ми наших чиновників не прогодуємо. Так дивись, сина Рогозіна відправлять Мексиканської областю керувати, а видатного нафтовика Сечіна молодшого - Техаським автономним округом. Треба ж цих геніїв по земній кулі рівномірно розподілити, а то в Москві вже стільцем нікого шмякнуть - обов'язково в чиновника потрапиш","Старий збожеволів)","Тоді обмін..Ви Росії економіку, ми вам Пyтіна і всіх його бояр","Якщо з Росії з усім корешами поїде, то я теж хочу","Прийде наш Володя, сяде "на трон", "посадить" своїх дружків на хлібні місця, "нацоналізірует" умовний концерн Мерседес Бенц "за схемою Юкоса і ... почнеться громадянська війна", - пишуть користувачі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що грузинський тележурналіст обматюкав Путіна в прямому ефірі.