Відставка? Хацкевич зробив заяву після вильоту з Ліги чемпіонів

Після матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Брюгге" головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич зробив заяву щодо свого майбутнього.

Нагадаємо, віце-чемпіон України на своєму полі зіграв з бельгійським клубом внічию (3:3) і вилетів з турніру.

"Чи буде підніматися питання про відставку? Коли не здаєш перший іспит, до другого можуть не допустити. Так що ми все обговоримо з президентом", - сказав Хацкевич.

Щодо матчу з "Брюгге" наставник киян сказав: "Почали агресивно, здорово, забили швидкий м'яч. Таким був план на гру. Говорили, що не потрібно зупинятися, потрібно високо зустрічати, але знову почали робити не крок вперед, а крок назад. Три м'ячі вдома забили, але індивідуальні помилки все перекреслили.

Щороку якісь надії. На ці шість ігор ми вибрали 14-15 футболістів, які повинні були дати результат. Це все досвідчені хлопці. Грають у своїх збірних. Я хлопцям сказав, щоб вони повністю віддавалися, але є певний рівень майстерності. Щоб грати в Лізі чемпіонів, потрібно показувати більше, ніж ти вмієш. Характер і боротьба була присутня, але є ще й технічні моменти. Такі помилки, які вони допускали, не підлягають ніякій критиці. В основному це моя вина. Потрібно було більше задіяти інших футболістів, дати відпочити Кадару. Він вміє віддати перший пас, але сьогодні було видно, що грав дуже повільно. Потрібно все переосмислити кожному футболістові. Вони повинні працювати над собою, щоб стати сильніше".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що фанати "Динамо" яскраво відреагували на виліт команди з Ліги чемпіонів.