"Барселона" знову зганьбилася в чемпіонаті Іспанії: відеоогляд

У матчі 3-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" втратила перемогу над скромною "Осасуною".

Господарі відкрили рахунок на початку зустрічі. Після навісу з флангу Торрес класно пробив з льоту і відправив м'яч у сітку. Пропущений гол шокував каталонців, які до кінця тайму так і не змогли прийти до тями. На початку другої половини зустрічі 16-річний форвард "Барселони" Фаті точно пробив головою і зрівняв рахунок. Через деякий час Артур класно розібрався з захисниками в штрафному господарів і вивів каталонців уперед. Втім, "Барселоні" не вдалося втримати перемогу. Піке зіграв рукою в своєму штрафному і заробив пенальті в ворота каталонців. Торрес точно пробив з "точки" і встановив остаточний рахунок.

Таким чином, "Барселона" в трьох стартових турах Приклади набрала всього три очки. Варто відзначити, що лідер каталонців Ліонель Мессі поки не грав в цьому сезоні через травму.

"Осасуна" - "Барселона" - 2:2 (1:0)

Голи: Роберто Торрес (7, 81, з пенальті) - Фаті (51), Артур (64)

"Осасуна": Рубен Мартінес, Еступіньян, Давид Гарсія, Відаль, Арідане, Меріда (Монкайола, 71), Ойєр Санхурхо, Роберто Торрес, Рубен Гарсія (Ібаньєс, 65), чімі Авіла, Брандон (Вільяр, 78).

"Барселона": тер Штеген, Піке, Семеду (Фаті, 46), Лангле, Роберто, Рафінья (Артур, 53), де Йонг (Відаль, 82), Карлес Перес, Бускетс, Альба, Грізманн.

Попередження: Меріда (13), Роберто (32), де Йонг (37), Брандон (43), Піке (82), Монкайола (90), Лангле (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Барселона" програла "Атлетіку" в 1-му турі чемпіонату Іспанії.