Королівський клуб здобув важливу перемогу в турецькому пеклі

У матчі 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів мадридський "Реал" на виїзді обіграв турецький "Галатасарай" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася на стамбульському стадіоні "Алі Самі Єн", на якому місцеві фанати традиційно зустрічають суперників гаслом "Ласкаво просимо до пекла!"

"Галатасарай" потужно розпочав зустріч і Андоне мав два хороших моменти, щоб відкрити рахунок, але голкіпер "Реала" обидва рази був на висоті. На 18-й хвилині Азар відпасував на Крооса, який пробив з 15 метрів, м'яч зачепив ногу захисника і влетів у верхній кут воріт.

У другому таймі Азар міг збільшити розрив у рахунку, але обігравши воротаря влучив у поперечину.

"Реал" здобув першу перемогу в Лізі чемпіонів в нинішньому сезоні і піднявся на друге місце в турнірній таблиці групи А. У 4-му турі "Реал" зіграє з "Галатасараєм" на своєму полі. Матч відбудеться 6 листопада.

"Галатасарай" Туреччина - "Реал" Іспанія - 0:1 (0:1)

Гол: Кроос (18)

"Галатасарай": Муслера, Нагатомо, Луйіндама, Маріано, Маркао Тейшейра, Сері (Мор, 77), Донк (Фегулі, 46), Бельханда (Байрам, 67), Нзонзі, Бабел, Андоне.

"Реал": Куртуа, Карвахаль, Рамос, Марсело, Варан, Вальверде (Хамес, 79), Каземіро, Азар (Вінісіус Жуніор, 79), Кроос, Родріго, Бензема.

Попередження: Сері (46), Нзонзі (69).