Австрійські "бики" влаштували розгром у Лізі чемпіонів

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів австрійський "Ред Булл" на виїзді розгромив бельгійський "Генк" з рахунком 4:1.

"Бики" нокаутували суперника в кінцівці першого тайму завдяки голам Дака і Мінаміно. На 69-й хвилині Хван Хі Чхан довів рахунок до великого. "Генку" вдалося скоротити розрив у рахунку, відзначився Саматта, але через кілька хвилин четвертий гол забив Холанд.

"Ред Булл" залишився на 3-му місці в групі, набравши сім очок. "Генк" посідає четверте місце, маючи в активі лише одне очко.

У заключному турі "Ред Булл" на своєму полі зіграє з "Ліверпулем" і для виходу в плей-офф австрійців влаштує перемога з різницею в один м'яч. "Генк" на виїзді зіграє з "Наполі", який поки не забезпечив собі вихід з групи.

"Генк" Бельгія - "Ред Булл" Австрія - 1:4 (0:2)
Голи: Саматта (85) - Дака (43), Мінаміно (45), Хван Хі Чхан (69), Холанд (87)

"Генк": Кауке, Де Норре, Куеста, Деваст, Меле, Іто (Хаджі, 79), Грошовські (Онуачу, 59), Пейнтсіл (Бонгонда, 65), Бергу, Лукумі, Саматта.

"Ред Булл": Карлос, Вебер, Ульмер, Онгене, Крістенсен, Юнузовіч, Собослаі (Окугава, 80), Мвепу, Дака (Холанд, 62), Хван Хі Чхан, Мінаміно (Фалльці, 89).

Попередження: Юнузович (21), Крістенсен (46), Саматта (74).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 4-му турі Ліги чемпіонів "Ред Булл" зіграв внічию з "Наполі", "Генк" програв "Ліверпулю".