RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Комітет атлетів закликав підтримати Равіля Сафіулліна на виборах глави Федерації легкої атлетики

Члени Комітету атлетів Федерації легкої атлетики України звернулися до спортивної спільноти України через вибори президента та керівних органів федерації.

Про це йдеться в заяві Комітету атлетів ФЛАУ України.

Так, у Федерації вказали, що 10 жовтня мають відбутися вибори у федерації, але на сьогодні за Статутом ФЛАУ, атлети не мають права голосу на Конференції, яка є найвищим керівним органом федерації. В зв'язку з цим, вони відкрито висловили підтримку одному з кандидатів на цю посаду.

"Ми хочемо відкрито висловити свою підтримку кандидату на посаду Президента федерації легкої атлетики України, віце- президенту НОК України, голові наглядової ради національного антидопінгового центру, голові спортивного арбітражного суду, заслуженому працівнику фізичної культури та спорту України, кавалеру ордену "За Заслуги" Равілю Сафовичу Сафіулліну. Людині, яка 4 роки очолювала міністерство молоді та спорту, і завжди захищала інтереси спортсменів на всіх рівнях. Людині, яка розуміє, що таке відповідальність перед людьми. Людині, яка розуміє, що таке спорт. Равіль Сафіуллін має високий авторитет серед спортсменів, тренерів та фахівців спортивної галузі, які працювали в одній команді. Напередодні виборів, вважаємо за потрібне висловити відкрито свою думку спортивній спільноті і сподіваємось, що наш голос буде почуто!", - йдеться у заяві.