RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Визначилися всі учасники плей-офф Ліги чемпіонів: таблиці груп

У Лізі чемпіонів завершився груповий турнір і визначилися 16 учасників 1/8 фіналу.

"Апостроф" підводить підсумки групового турніру Ліги чемпіонів сезону-2020/2021.

Боротьбу за почесний трофей продовжать: "Баварія", "Боруссія" Дортмунд, "Боруссія" Менхенгладбах і "РБ Лейпциг" (всі - Німеччина), "Реал", "Барселона", "Атлетіко" і "Севілья" (всі - Іспанія) , "Ювентус", "Лаціо" і "Аталанта" (всі - Італія), "Манчестер Сіті", "Ліверпуль" і "Челсі" (всі - Англія), ПСЖ (Франція), "Порту" (Португалія).

Група А

Чинний переможець Ліги чемпіонів "Баварія" не залишила сумнівів у своєму класі, набравши 16 очок з 18 можливих. "Атлетіко" з трудом, але все-таки зайняв друге місце. "Ред Булл Зальцбург" випередив "Локомотив" і вийшов в Лігу Європи.

Група В

"Реал" лише в останньому турі забезпечив собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Менхенгладбахська "Боруссія" посіла друге місце. "Шахтар" набрав однакову кількість очок з німецьким клубом, але через результати особистих зустрічей (0:6 і 0:4) відправився в Лігу Європи. "Інтер" посів останнє місце і вилетів з єврокубків.

Група С

"Манчестер Сіті" впевнено виграв групу, втративши очки лише в одному матчі. "Порту" без проблем зайняв друге місце, вигравши чотири матчі. "Олімпіакос" і "Марсель" набрали всього по три очки, а в Лігу Європи за особистими зустрічами пройшов грецький клуб (1:0 і 1:2).

Група D

"Ліверпуль" досить впевнено виграв групу, програвши лише один матч. "Аталанта", за яку виступає українець Руслан Малиновський, в останньому турі обіграла "Аякс" і забезпечила собі друге місце. "Аякс" відправився в Лігу Європи.

Група Е

"Челсі" і "Севілья" без проблем пройшли до плей-офф Ліги чемпіонів. "Краснодар" перейшов в Лігу Європи, а "Ренн" посів останнє місце.

Група F

Дортмундська "Боруссія" програла в першому турі, але потім набрала 13 очок в п'яти матчах і виграла групу. "Лаціо" лише в останньому турі гарантував собі друге місце. "Брюгге" зіграє в Лізі Європи, а чемпіон Росії "Зеніт" з ганьбою посів останнє місце, набравши всього одне очко.

Група G

"Ювентус" в останньому турі випередив "Барселону" в боротьбі за перше місце за результатами особистих зустрічей (0:2 і 3:0). "Динамо" у вирішальному матчі переграло "Ференцварош", який тренує українець Сергій Ребров, і продовжить виступи в Лізі Європи.

Група Н

ПСЖ посів перше місце, хоча після трьох турів в активі французького клубу було всього три очки. Втім, у другому колі парижани виграли всі три матчі і посіли перше місце. Другу путівку до плей-офф несподівано завоював "РБ Лейпциг", який у вирішальному матчі переміг "Манчестер Юнайтед". Для манкуніанців вирішальною виявилася сенсаційна поразка від аутсайдера групи "Істанбул Башакшехір".

Раніше повідомлялися результати 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів 8 грудня і 9 грудня.