Український клуб отримав гроші від "Шахтаря" і "Динамо" за один матч: комедійна історія з чемпіонату України

У матчі 19-го туру чемпіонату України "Львів" сенсаційно обіграв "Шахтар" з рахунком 3:2. При цьому львівський клуб зміг отримати гроші за матч і від "Шахтаря", і від "Динамо".

Про це повідомляє YouTube-канал "ТаТоТаке".

За даними джерела, "Львів" хотів провести матч у Львові на стадіоні "Арена Львів", але донецький клуб умовив суперника перенести зустріч до Харкова на стадіон "Металіст". "Шахтар" компенсував львів'янам всі витрати на дорогу, проживання команди в Харкові, а також організацію матчу. За перемогу над "Шахтарем" львівський клуб отримав винагороду від "Динамо" в розмірі близько 200 тисяч у.о. Автори програми не стверджували, що "Львову" заплатило саме "Динамо", але сказали, що це клуб, який лідирує в чемпіонаті України, а лідером є саме кияни.

Завдяки перемозі "Львів" пішов з останнього місця в чемпіонаті України і піднявся на 12-ту позицію. "Шахтар" залишився на другому місці, але його відставання від "Динамо" збільшилося до семи очок.

Раніше повідомлялося, що один з лідерів "Шахтаря" Тайсон закрився в туалеті від головного тренера, щоб уникнути розмови з ним.