Ліверпуль - Реал - 0:0 Хроніка матчу

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів англійський "Ліверпуль" і іспанська "Реал" зіграли внічию з рахунком 0:0. Зустріч відбулася в Ліверпулі на стадіоні "Енфілд".

У першому матчі "Ліверпуль" програв "Реалу" з рахунком 1:3.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

1/4 фіналу. Матч-відповідь

ЛІВЕРПУЛЬ - РЕАЛ - 0:0

"Ліверпуль": Аліссон, Кабак (Діогу Жота, 60), Робертсон, Філліпс, Александер-Арнолд, Фабіньо, Мілнер (Тіаго Алькантара, 60), Мане (Окслейд-Чемберлен, 82), Вейналдум, Салах, Фірміно (Шакірі, 82).

"Реал": Куртуа, Начо, Менді, Мілітао, Вальверде, Кроос (Одріосола, 72), Каземіро, Вінісіус Жуніор (Родріго, 72), Модріч, Асенсио (Іско, 82), Бензема.

Попередження: Каземіро (25), Робертсон (25), Філліпс (59).

"Коли програєш 1:3, здається, що ти вже вилетів, так що втрачати нам особливо нічого. Ми зробимо спробу, це наш робочий обов'язок. Саме з такими думками ми підходимо до цього матчу. Якщо зуміємо зіграти гостріше, ніж в Мадриді, а це можливо, адже там ми майже нічого не створили, то подивимося. ми не можемо гарантувати камбеки, тим більше без уболівальників. ми знову спробуємо самі створити потрібну атмосферу", - заявив наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп.

"У наших думках тільки майбутня гра з "Ліверпулем". Ми хочемо вийти до наступного раунду. Ми не збираємося розподіляти сили. "Реал" приїхав за перемогою, і ми спробуємо її здобути. Ми вже говорили про це, в першому матчі з "Ліверпулем" і в грі з "Барселоною" ми витратили масу зусиль. Але ми звикли до такого режиму", - сказав головний тренер "Реала" Зінедін Зідан.

Ліверпуль - Реал: прогноз букмекерів

"Реал" і "Ліверпуль" проведуть між собою восьмий матч. На даний момент перевага у іспанського клубу, який здобув чотири перемоги проти трьох поразок при різниці м'ячів 10-8.

Відеоогляд першого матчу "Реал" - "Ліверпуль".

"Реал" вигравав Лігу чемпіонів 13 раз і є рекордсменом турніру за цим показником. "Ліверпуль" ставав переможцем Ліги чемпіонів шість разів і займає третє місце в історії турніру за кількістю титулів.

В 1/8 фіналу "Реал" переміг "Аталанту", за яку виступають українці Руслан Малиновський і Віктор Коваленко. "Ліверпуль" на попередній стадії турніру був сильнішим за "РБ Лейпциг".