RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Український легкоатлет з рекордом виграв престижний турнір в Угорщині

Український метальник молоту Михайло Кохан став переможцем турніру з легкої атлетики World Athletics Continental Tour Gold в угорському місті Секешфехервар.

Про це повідомляється на сайті федерації легкої атлетики України.

20-річний Кохан в першій спробі метнув молот на 78,50 метрів, в третій поліпшив свій результат до 79,76 м. У заключному кидку Кохан закинув молот на 80,78 м, що стало його новим особистим рекордом. Варто відзначити, що раніше ще нікому не вдавалося перевершити 80-метровий рубіж в такому віці. Завдяки рекордному кидку українець зумів обійти багаторазових чемпіонів світі поляків Войцеха Новіцкі і Павела Файдека.

"80 метрів були моєю метою, і я радий, що показав цей результат. Дуже здорово, що я переміг Павела і Войцеха, але вони, ймовірно, знаходяться зараз в інтенсивному періоді тренувань", - наводить слова Кохана Суспільне.Спорт.

Кохан ставав чемпіоном світу і Європи, а також вигравав Олімпійські ігри серед юнаків. Тепер він виступить на дорослій Олімпіаді в Токіо, яка пройде з 24 липня по 8 серпня.

Раніше повідомлялося, що українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх посіла перше місце на етапі "Діамантової ліги" в Швеції.