RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

"Собака лає, караван іде": Маркевич прокоментував критику української збірної з боку Максима Калініченка

Український тренер Мирон Маркевич вважає, що Росія бажає українській збірній не потрапити на ЧС в Катарі, саме цим він пояснює критичні коментарі на адресу нашої команди та її тренерського штабу збоку російського ексфутболіста Максима Калініченко.

"Я б на нього не звертав уваги, нам треба своє робити, і треба максимум зусиль прикласти, щоб вийти на цю пряму. А критика, то ясно що будуть критикувати, і не тільки він. Ясно, що він там же працює на російських каналах, і ясно для чого він це все заявляє. А нам треба це все ігнорувати та робити свою справу. Як там кажуть: "собака лає - караван іде", - сказав Маркевич в коментарі журналісту.

Він вважає, що Росію тривожать шанси України вийти на ЧС: "Звичайно, їм би цього не хотілося. Дуже не хотілося. Я вірю що наша збірна виграє у Боснії і буде боротися за ЧС", - додав Маркевич.

Напередодні Калініченко, який проживає в Москві та коментує російський футбол, критично висловився про гру української збірної, звинувативши у "поразці" тренерський штаб.

Україна зігралавнічию з командою Боснії та Герцоговини. Наступний матч-відповідь відбудеться 16 листопада.