RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

УАФ на правильному шляху, бо збірні перемагають - президент ФК "Дніпро-1"

Президент "Дніпра-1" Юрій Береза привітав національну збірну з футболу із виходом у плей-офф, похвалив УАФ та відзначив свого вихованця Артема Довбика. Функціонер певен, що планова робота Андрія Павелка дає результати у вигляді перемог національних збірних.

Про це він сказав у коментарі "Апострофу".

"По-перше, я хочу привітати, у першу чергу тренерський склад усіх команд. На сьогоднішній день вони зробили програму мінімум того, що мали зробити. Зробили те, що очікувало суспільство українців від збірних, бо футбол – це свято в кожній родині, або не свято – горе в кожній родині. Я знаю, що УАФ зараз рухається в правильному напрямку, і все, що робиться в українському футболі останні 5-6 років – ми пішли у правильному напрямку. Викорінення корупції, публічність у рішеннях – ми йдемо таким чином за європейським і світовим футболом, коли тренер і футболісти коментують усі події, що відбуваються на полі. Ми, таким чином, знімаємо величезну кількість питань, які раніше виникали у суспільстві. Прозорість – це дуже важливо. А коли робляться правильні кроки – рано чи пізно ми матимемо результат. І якщо говорити про нашу збірну, головну команду, то вчора футбольний Бог дивився в нашу сторону", - сказав він.

Береза додав, що Артем Довбик виконав настанову "Дніпра-1": "Окремо хочу привітати Артема, установку "Дніпра-1" (виконав), що коли ти вийшов під прапором України то повинен віддатись весь, і до останньої краплини віддати силу, і до останньої секунди на полі".

Він нагадав, що переможними матчами учора відзначилися і молодші національні збірні України. І це - результати планової роботи керівництва Української асоціації футболу також.

"Думаю, що планова робота УАФ вона і виявляється у таких речах, коли наші збірні перемагають. Хочу привітати всіх вболівальників України з гарним днем", - підсумував Береза.

16 листопада окрім головної збірної, перемоги здобули дві національні збірні з футболу. Команда U-17 з першого місця в групі вийшла в еліт-раунд відбору до Євро-2022, перемігши господарів кваліфікаційного раунду - Португалію, а команда Руслана Ротаня перемогла Сербію і продовжує боротьбу за путівку на Євро-2023.

17 листопада Виконком УАФ має намір призначити Олександра Петракова головним тренером національної команди без приставки в.о., призначити переможця жіночої Ліги чемпіонів сезону 2020/21 Луїса Кортеса - наставником національної жіночої збірної та призначити Ніколу Ріццоллі куратором українського арбітражу.