RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Молодь повинна розуміти усі переваги спорту, здорового життя та прагнення до мрій - Сергій Бубка

Популяризація здорового способу життя, прагнення до спортивних перемог та зміцнення духу стали предметом зустрічі члена Міжнародного олімпійського комітету Сергія Бубки та олімпійського чемпіона Мануела ді Чента з юними спортсменами італійського міста Борміо.

Про це повідомляється на сайті Міжнародної асоціації ігор майстрів.

"Сергій Бубка та Мануела ді Чента полонили серця та уми своїми переконливими розповідями про тріумф, стійкість та трансформаційну силу спорту. Їхнє спілкування з аудиторією переросло в щиру розмову про важливість ведення здорового способу життя. За допомогою особистих історій вони проілюстрували симбіотичний зв’язок між спортом, цілісним оздоровленням і культивуванням стійких звичок, які збагачують розум, тіло та дух", - йдеться в повідомленні.

На зустрічі також були присутні дідусі та бабусі юних спортсменів.

"Це підкреслювало ключову роль спорту у вихованні зв’язків між поколіннями, розпалюванні спортивного азарту та прищепленні цінностей дисципліни, відданості та стійкості в серцях наймолодших членів спільноти. Легендарні спортсмени закликали молодь прагнути до мрій і бути відданими зміцненню свого фізичного, психічного та емоційного благополуччя", - підкреслюється в повідомленні.