RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Путінські ЗМІ зловили на брехні в новинах про санкції ЄС проти Росії

Група "Інформаційні війська України", створена при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, заявила про фейк прокремлівських ЗМІ щодо санкцій Євросоюзу проти Росії.

Про це повідомляється на сторінці Інформвійськ у Facebook.

"Знову "Європа знімає з РФ санкції", правда, це "відбувається" знову тільки в російському телевізорі... насправді, Юнкер лише підтвердив, що санкції проти Росії прив'язані до повного виконання Мінських угод (крім тих, що за анексію Криму)", - пишуть Інформвійська.

Російський сайт Life подав заголовки до своїх новин щодо слів голови Єврокомісії Жан-Клода Юнкера таким чином, що у читача може скластися враження, ніби ЄС має намір послабити або зняти санкції з Росії.

Однак насправді Жан-Клод Юнкер, якого цитують "РИА Новости Украина", дав чітко зрозуміти, що питання зняття санкцій з РФ буде обговорюватися тільки після виконання Кремлем всіх зобов'язань щодо Мінських угод.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", видання The Financial Times заявило про намір ЄС продовжити санкції проти РФ ще на шість місяців.