RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

В Україні розкрили нову подробицю про теракт у Стамбулі

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі навів подробиці про справу в Грузії проти вихідця з Чечні Ахмеда Чатаєва, який підозрюється в організації нещодавнього теракту в аеропорту Стамбула.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

"Він був заарештований моїм урядом у Грузії під час контртерористичної операції на чолі з генералом Георгієм Лордкіпанідзе, який наразі є головою поліції Одеси. Троє співробітників наших сил безпеки загинули в тій операції. Після зміни уряду в 2012 році новий грузинський уряд на чолі з російським олігархом Іванішвілі одразу ж звільнив Чатаєва, бо багато хто з нових урядових лідерів оголосили його політичним в'язнем. Я все ще був президентом і рішуче заперечував проти його звільнення, але вирок був скасований прокуратурою. Зараз він перебуває на волі після того, як нібито вбив так багато невинних людей", - зазначив голова ОДА.

"Мій 10-річний син подорожував через цей термінал напередодні нападу, тож я відчуваю повну солідарність з родичами жертв безжального вбивства. Чи відчуває уряд Грузії те саме?" - написав Саакашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", підозрюваний в організації теракту в аеропорту Стамбула вербувальник терористичної організації "Ісламська держава", виходець із Чечні Ахмед Чатаев до цього затримувався в низці країн, у тому числі в Україні.