Україна розбурхала путінців планами по виробництву нової сучасної зброї

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на звістку про те, що оборонне підприємство "Укрінмаш" веде переговори з близькосхідними партнерами з метою налагодити виробництво протитанкового ракетного комплексу української розробки за аналогією з американською зброєю Javelin.

Про це свідчать коментарі путінців на сайті російського видання Lenta.ru.

"Араби з хохлами брати навік!", "За "Калібром" занудьгували?", "Так, справа хороша. Зброю не створити, можна тільки до АК-74 пригвинтити глушак і сошку, зробивши вигляд, що це нова гвинтівка, зате є залізобетонний спосіб щось вкрасти))))))", "Ииии, і бомбардувальника - аналога В-2))", "Національна ідея - джавеліни. Країна дебілів і покидьків", "У них буде свій Джавелін? З коноплею та вишиванками?", "Працюють" з близькосхідними "партнерами"- означає шукають дурнів, які погодяться щось робити для жебраків безкоштовно!", "Головне - активніше вкрасти всі ті крихти що ще вдається нашкребти в украшці. Це найприємніше))))", - кепкують росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії з гнівом відреагували на новину про розробку німецьким оборонним концерном Rheinmetall Defence нової танкової гармати для боротьби з сучасної бронетанкової технікою, включаючи російські танки Т-14 на платформі "Армата" і Т-90.