RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Путіна заздалегідь ховають Раду Росія-НАТО

У Росії активно коментують заплановане на 13 липня засідання Ради Росія-НАТО, де в тому числі буде обговорюватися війна РФ з Україною.

Опитані російські політики та експерти не очікують від засідання якихось проривів у практичній частині, передає інформагенція "РИА Новости".

Так, член комітету Ради Федерації з міжнародних справ, ветеран спецслужб Ігор Морозов вважає, що засідання Ради Росія—НАТО буде для РФ безперспективним і неконструктивним. За його словами, "порядок денний засідання сформовано явно під інтереси самого НАТО, альянс буде, швидше за все, намагатися говорити із Росією з позиції сили".

У свою чергу заступник голови комітету Держдуми з міжнародних справ, віце-спікер нижньої палати Олександр Романович позитивно розцінив майбутнє засідання Ради Росія-НАТО і підкреслив необхідність вести діалог, незважаючи на те, що певні кола альянсу налаштовані на конфронтацію. Він очікує, що на зустрічі відбудеться обмін думками та пропозиціями.

Завідувач відділу європейської безпеки Інституту Європи РАН, експерт Російської ради з міжнародних справ Дмитро Данилов вважає, що не слід переоцінювати значимість майбутнього засідання Ради Росія-НАТО, сприймаючи зустріч як щось революційне. За його словами, "не потрібно багато зусиль, щоб зібрати послів в Брюсселі і поговорити".

Також інформагенція опублікувала дві карикатури на цю тему.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі в зв'язку з самітом НАТО, який пройшов у Варшаві, відзначили серйозний програш зовнішньої політики РФ.