RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Заява ЄС щодо виборів у Криму викликала хвилю насмішок в Росії

Прихильники політики президента РФ Владимира Путіна підняли на сміх заяву Євросоюзу про те, що він не визнає обраних від Криму депутатів російської Держдуми, оскільки вважає нелегітимною організацію виборів на окупованому півострові.

Про думку ЄС повiдомила РИА Новости, посилаючись на представника ЄС.

"Цікаво, як скоро перестануть визнавати Євросоюз за союз європейських держав?", "Я так розумію, що наслідки "невизнання" будуть чисто вербальними", "Що змінюється від того, визнають вони чи ні: "Собака гавкає, а караван іде"!, "Вереск і гавкання в безсилій дурі. Прапор в руки і барабан на шию", "У цих долбодятлов, дуже схоже, всі звивини прямі. Скільки можна довбати цим двієчникам: КРИМ НАШ!", "А нам-то яка різниця від "визнаємо-не визнаємо"?", "Я не визнаю вихід Великобританії з Євросоюзу! НЕ визнаю і крапка! Ну немає у них права на самовизначення! І пофіг на референдум!", "А коли вже перестануть визнавати результати держперевороту в Укрiї?", "Половина реакції "всього світу" на Крим і Севастополь — заздрість, як спритно Путін реалізував шанс. Інша половина реакції - досада, що вони свій шанс втратили. І ні-чо-го більше. Зараз ламають голови, як би спорудити відповідну ситуацію і відрубати собі земель", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", у російської опозиції вважають, що після президентських виборів у США президент РФ Володимир Путін буде готовий вести переговори про окупований Крим.