RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​У Путіна озвучили нову версію страшного удару по гумконвою в Сирії: в мережі сміються

Заява російського Міністерства оборони про те, що в районі сирійської провінції Алеппо, де була здійснена атака на гуманітарний конвой ООН, нібито знаходився ударний безпілотник очолюваної США міжнародної коаліції, викликало насмішки в соціальних мережах.

Про те, що 19 вересня поблизу Алеппо нібито засікли безпілотник, що злетів з турецької авіабази Інджирлік, повідомив офіційний представник російського військового відомства, генерал-майор Ігор Конашенков, передає Інтерфакс.

За словами Конашенкова, це був безпілотник типу Predator, який здатний не тільки вести спостереження, але і наносити удари високої точності по об'єктам, що знаходяться на землі.

"До закінчення другої доби Міноборони нарешті розгледіло на відео ознаки авіаудару, довелося терміново вигадувати нову версію", — коментують заяву Міноборони РФ в Twitter Аналітик ЦРУ.

"На даний момент основна версія така: це не гумконвой, розбомбили його американці, але перед цим він згорів", "Туз у рукаві - іспанського диспетчера Карлоса, який бачив американський B-52 в районі бомбардування — вирішили поки притримати?", "За штурвалом безпілотника був льотчик Волошин з полку Азов", "Фоточки з супутника ж є вже?, "Ну їм відразу ж підказали — НЛО це!", "Ще добу і вони виявлять в районі удару український штурмовик", "Трохи пізніше знайдуть американського Волошина", — коментують інші користувачі Twitter.

"Безпілотник спалив півтора десятка вантажівок? Напевно виглядав ось так", — пише ще один користувач Twitter, публікуючи картинку.

"Новий сезон #MH17.Тепер вони знайшли безпілотник", — пишуть в Twitter Роисся Тудей.

Як повідомляв "Апостроф", у Пентагоні заявляють, що гумконвой був розстріляний з російських літаків.

Дивіться також відео з жахливими наслідками авіаудару по гуманітарному конвою, котрий направлявся в Алеппо.