RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Людина Трампа образила Путіна і Росію: в мережі ажіотаж

Користувачів соціальних мереж розбурхала заява кандидата у віце-президенти США від Республіканської партії Майка Пенса, в якій він жорстко висловився про президента РФ Володимира Путіна і керовану ним державу.

Політик зазначив у ході дебатів з кандидатом у віце-президенти США від Демократичної партії Тімом Кейном, що Дональд Трамп не підтримує Путіна, а лише констатує силу РФ, передає "РИА Новости".

"Америка сильніша від Росії, наша економіка в 16 разів більше, ніж економіка Росії. Політична система Америки у всіх аспектах вища, ніж російський капіталізм, замішаний на кумівство та корупції", — сказав Пенс.

Він також зазначив, що результатом "перезавантаження" у відносинах США з Росією стало вторгнення в Україну. За словами Пенса, Трамп знав, що це станеться.

Заяву Пенса прокоментував у своєму Twitter член російської партії "Яблуко" Максим Кац.

"Тільки що трампівський віце-президент називав Путіна "маленьким хуліганістим лідером Росії", дивувався, як можна взагалі на нього реагувати", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", кандидат у президенти США Хілларі Клінтон звинуватила свого суперника Дональда Трампа у брехні про російського президента Володимира Путіна. Зокрема, Трамп обманював, коли стверджував, що ніколи не хвалив російського президента.