RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Путінці уїдливо відреагували на скандал навколо "Містралів"

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна уїдливо прокоментували спростування Міністерства оборони РФ, висловлені у відповідь на заяву міністра оборони Польщі Антоні Мачеревича про те, що Єгипет продав Росії вертольотоносці типу "Містраль".

Новину про "Мистралi" активно обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

Мачеревич повідомив, що "Містралi" були продані Росії за символічну суму в один долар. У Єгипті його слова назвали нелогічними і повідомили, що вони не відповідають дійсності. У Миноборони РФ цю заяву назвали п'ятничної дурістю, метою якої є самопіар.

"Хороші учні Геббельса! Бреши більше, чому-небудь повірять", "В дурдомі місце Мачеревича, а не стільці міністра оборони!", "Єгипетська сторона назвала Мачеревича "дурнем". Російське Міноборони виступило зі спростуванням, заявивши, що наш польський партнер "придурок", "Іноді просто диву даєшся, яку ахінею несуть різні чиновники з країн "західних партнерів", ну це ж дитячий садок, чесне слово!", "Осіннє загострення, властиво людям з проблемною психікою. Навіть якось шкода поляків. Просто цирк, чесне слово", "Ще одне підтвердження незадовільного стану психіатричної допомоги в Польщі", "І тільки одна дурість? Замало для п'ятниці!", "Дарма в п'ятницю "спростували". Треба було дати полякам всі вихідні промучитися, щоб в понеділок з "хворою головою на роботу". Але і в понеділок їх можна було б "не лікувати", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Путіна заявили, що Єгипет може звернутися до Росії за додатковим обладнанням і вертольотами для "Містралів".