RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У мережі висміяли росіян з їх істерикою довкола важливого рішення в ЄС щодо Газпрому

У росіян викликало бурхливу реакцію підтвердження Європейською комісією інформації про виведення газопроводу OPAL з-під дії норм Третього енергопакету.

Про це йдеться на сайті Єврокомісії.

Це рішення буде діяти до 2033 року, після чого стандартні норми Євросоюзу будуть повною мірою застосовні до OPAL. Rambler News Service зазначає, що таким чином Єврокомісія підтвердила, що розширила доступ "Газпрому" до OPAL.

"Какли! Болгарки днями подорожчають! Біжіть в магазини. І розмічайте свої ділянки труби!", "Ха ха оце каклобіль, ВЕСЬМИРСНАМИ!!!!!))))", "Заплутане рішення - дозволено Газпрому практично повністю заповнювати свою ж трубу, але стільки застережень і АЛЕ наверчено, що в результаті Газпром, напевно, запропонує купити у нього цю трубу. Якщо охочі знайдуться" - пишуть росіяни в коментарях до новини на сайтах "Лента.ру" і "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", у НАК "Нафтогаз України" підняли на сміх заяву президента Росії Володимира Путіна про готовність відновити постачання газу в Україну за ціною, яка не буде перевищувати ціну для країн Євросоюзу.