RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Рішення США про військову допомогу Україні викликало лють путінцiв

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна зустріли в штики рішення про надання Україні військової підтримки для боротьби проти агресії з боку Росії, прийняте Верхньою палатою Конгресу США в четвер, 8 грудня.

Новину активно обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

"Чергова пайка нищебродам-жебраками на підтримку штанів , незалежнi лизоблюди, блін", "А чого б нам не прийняти аналогічну суму на боротьбу з США!? Саме і конкретно 4,3 мільярда доларів — на боротьбу з американською агресією в світі. Ось що вони скажуть, цікаво?", "Я не дуже розумію — з ким "офіційно" воює Україна?! Про що взагалі мова?! Для чого і для кого виділяються такі неймовірні "баблоси"?", "Цікаво, хто перший поцупить ці гроші? Чи встигне Порошенко?", "$350 мільйонів на військову допомогу Україні" — це сказано "демократично"! На розпил гiднiстi, вбивство братів, на купівлю брудних душенок в Раді, на бардак, хаос, метушню...Продовжувати можна нескінченно", "Знали б тільки платники податків США, на що йдуть їхні податки", — коментують користувачі сайту.

Нагадаємо, у військовому бюджеті США передбачили 350 мільйонів доларів на військову допомогу Україні, причому не тільки на екіпіровку, але й на летальну зброю. Всього для стримування російської агресії виділено 3,4 мільярда доларів.

Як повідомляв "Апостроф", 27 американських сенаторів закликали Дональда Трампа посилити політику щодо РФ з-за її агресії на адресу України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ