RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Трамп із захватом висловився про вітальний лист Путіна

Новообраний президент США Дональд Трамп з захопленням відгукнувся про вітальний лист від президента РФ Володимира Путіна, в якому той закликає до двостороннього співробітництва "на якісно новому рівні".

Лист, датований 15 грудня, був отриманий командою Трампа 23 грудня після великої прес-конференції російського президента, передає "Радіо Свобода".

У ньому Путін висловлює надію, що Трамп буде діяти "конструктивно і прагматично" для поліпшення відносин з Кремлем. Також він сподівається, що президенти двох країн "будуть робити реальні кроки для відновлення рамок двосторонньої кооперації на міжнародній сцені на якісно новому рівні".

Трамп у відповідь назвав думки Путіна "дуже правильними". У своїй заяві він висловив надію, що США і РФ зможуть втілити це в життя, і країни не повинні йти іншим шляхом.

Крім цього Трамп схвалив слова Путіна про програш кандидата в президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон, висловлені ним на прес-конференції.

"Володимир Путін сказав сьогодні про Хілларі і демократів: "На мій погляд, це принизливо. Потрібно вміти програвати гідно". Це так вірно!" — написав Трамп у своєму Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", Дональд Трамп заявив про необхідність розширення та зміцнення можливостей США в сфері ядерної зброї.