RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Божевільна маячня: у РФ спрогнозували реакцію Путіна на американську військову допомогу Україні

Рішення Конгресу США виділити 4,6 мільярда доларів на протистояння російської агресії і 350 млн доларів на військову допомогу Україні, в тому числі на летальну зброю, викличе у російської влади черговий пропагандистський галас.

Про це у своїй колонці на "Апострофі" зазначив російський фінансист Слава Рабинович.

"Кремль не живе в таких категоріях як страх або не страх, у конвенційному (звичайному) значенні цього слова. Справа в тому, що Кремль окупували бандити, які колись були гопниками, потім перетворилися на бандитів, а потім стали ОЗУ. І вони мислять у категоріях своїх власних понтів, у категорії понтів проти понтів. Відповідно, виділення цієї суми Сенатом розцінюватиметься як понт з того боку, проти якого потрібно протиставити свій власний понт. Звичайно ж, за рахунок платників податків, за рахунок зубожіння російського населення, що й робиться. При цьому все замішано на якійсь божевільній маячні", - зазначив він.

точки зору національної безпеки США - це необхідний крок, а з точки зору путінського ОЗУ це буде використано в якості чергового пропагандистського галасу, розпилювання грошей і маячні, яку вони будуть обговорювати на Раді безпеки РФ", - підкреслив Рабинович.

"Я сподіваюся, що цей вульгарний фарс, який ми спостерігаємо вже багато років, закінчиться приблизно так само, як той фарс, який закінчився в 1991 році", - зазначив він.

Більш детально читайте в колонці Слави Рабиновича на "апостроф" - США впритул зайнялися Росією: двієчники в Кремлі не зрозуміли простої істини.