Ще одна європейська країна висилає дипломатів Путіна через отруєння Скрипаля

Латвія прийняла рішення вислати російських дипломатів з країни в зв'язку зі скандалом навколо отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки.

Про це заявили в Міністерстві закордонних справ Латвії, повідомляє "РИА Новости".

Разом з тим, у відомстві відзначили, що поки не визначили точну кількість персон нон-грата: можливо, це буде тільки одна людина або кілька.

"Латвія разом з Великобританією та іншими країнами ЄС зараз обговорює, які можуть бути кроки на отруєння Скрипаля", - заявили в МЗС держави.

Варто відзначити, що Британія вислала 23 російських дипломата у зв'язку з отруєнням на початку березня в Солсбері колишнього агента Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Всього Британію покинуть близько 80 осіб - це вислані дипломати і члени їх сімей.

У відповідь Російська Федерація вишле 23 британських дипломата і закриє всі відділення Британської ради на російській території.

Як повідомляв "Апостроф", раніше країни ЄС висловили підтримку Великобританії і вирішили також відкликати свого посла Маркуса Едерера з Москви в зв'язку з позицією РФ в міжнародному скандалі навколо отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері, 4 березня.