RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Будуть обговорювати і Україну: з'явився сумний для Путіна прогноз його переговорів з Трампом

Малоймовірно, що на зустрічі президента США Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним вдасться досягти важливих домовленостей.

Про це "Апострофу" розповів керівник фонду "Майдан закордонних справ" Богдан Яременко.

Відзначається, що предметом обговорення американського і російського державних лідерів стануть ціни на нафту, Іран, Сирія і Україна, - питання, за якими інтереси США і РФ діаметрально протилежні.

"В дусі шоу Трамп намагатиметься представити якісь досягнуті домовленості. Він багато говоритиме і святкуватиме, але дуже складно уявити, в чому взагалі можуть бути домовленості", - зауважив дипломат.

"Незрозуміло, в чому Трамп збирається пожертвувати інтересами США і чи має він узагалі такий намір. В кримському блоці, як і в блоці ядерних питань, не видно, навколо чого Трамп і Путін могли б домовитися. Не бачу і того, на чому могли б збігатися інтереси США та Росії в Сирії. В питанні іранської ядерної угоди їм також немає що обговорювати: США запроваджують санкції, це вирішено. Сподівання, що Трамп раптом змінить свою позицію, абсолютно безпідставні. Не думаю, що хтось із серйозних політиків на це сподівається", - продовжив він.

" Зрозуміло, що всі ці питання обговорюватимуть. Але мені складно уявити якісь рамки домовленостей — поки що я їх не бачу", - резюмував Яременко.

Більше про зустріч Дональда Трампа і Володимира Путіна читайте в матеріалі "Апострофа" - Зустріч Трампа і Путіна: на які жертви підуть США і що вигідно Україні.