З любов'ю, Нібіру: жінка, яка передбачила перемогу Трампа, назвала дату кінця світу

Американська провидиця Хізер Спрага, відома своїм прогнозом перемоги Дональда Трампа на виборах в США в 2016 році, заявила про те, що планета Нібіру дійсно існує і готується знищити Землю.

Про це вона написала в повідомленні на своєму сайті, передають "Факти".

За словами Спрага, вона регулярно бачить уві сні події найближчого часу, і недавно її відвідало бачення про те, як планета Х знищує нашу цивілізацію.

Уві сні американка побачила величезну червону планету і чула, як шоковані люди кричали: "Нібіру". Вона впевнена, що це стало явним попередженням для нас.

Передбачення провидиці викликало новий сплеск різного роду інсинуацій серед прихильників коспірологіческіх теорій, які заявляють, що Нібіру усього лише відкладає Армагеддон, але конче зробить його.

При цьому вони посилаються на якісь дивні точки в небі, розташовані поруч із Сонцем. Їх можна побачити в різних куточках Землі, і багато губляться в здогадах про те, що ж це може бути насправді, а то й Нібіру.

Також фахівці заявляють про якісь посланнях, отриманих з космосу. Наприклад, за словами уфологів, приблизно два тижні тому в Англії на приладах було зафіксовано таке послання, при розшифровці якого з'ясувалося, що в ніч на 14 лютого 2019 Нібіру підлетить так близько до Землі, що знищить її своєю найпотужнішою гравітацією. Вплив можна порівняти з 350 кілотонн у тротиловому еквіваленті, після чого почнеться ядерна зима, від якої ніхто не буде врятований.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії придумали Землі новий кінець світу, згідно з яким людству залишилося жити 49 років.