RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Напасти першими: в США озвучили хитрий план по Росії

Начальник штабу Військово-морських сил США адмірал Джон Річардсон закликав Вашингтон не тільки бути готовими дати відсіч Росії, яка нарощує свою присутність в Східному Середземномор'ї, а й "першими чинити тиск".

Про це він заявив, виступаючи в Атлантичній раді, повідомляє Business Insider.

"Я вважаю, було б чудово, якби ми змогли змусити росіян, наших конкурентів, реагувати на наші перші кроки. Час від часу гра на білій стороні дошки є перевагою", - заявив Річардсон.

Адмірал вважає, що США повинні думати не тільки про те, щоб дати відсіч, але і про те, щоб першими "чинити тиск в парі регіонів", оскільки Росія наростила військово-морську присутність у Східному Середземномор'ї.

Річардсон також зазначив, що за останній час покращилися ракетні системи у потенційних супротивників Сполучених Штатів і закликав думати не про потенційну загрозу, а про нові засоби захисту, які в найближчі роки будуть встановлені на авіаносці.

Детально про агресивну політику Кремля в Азовському і Чорному морях читайте в матеріалі "Апострофа": Якщо Путіну не поставлять шах або мат, він піде в наступ - американський офіцер.