​У Німеччині загинула одна з найбагатших жінок Росії: що відомо

Під час краху легкомоторного літака, який впав у передмісті Франкфурта, загинула одна з самих багатих жінок Росії Наталія Фільова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що власником авіакомпанії, якій належав літак, є чоловік загиблої, бізнесмен Владислав Фільов.

Раніше в ЗМІ повідомляли, що в Німеччині сам Фільов, пізніше інформацію спростували, уточнивши що бізнесмен вилетів до Німеччини вже після катастрофи.

Владислав - льотчик, кілька років тому він пережив серйозний інцидент, - у його літака під час посадки не випустилися шасі, він садив літак на черево.

Під час аварії літака в Німеччині загинула його дружина Наталя і її батько.

Літак S7 розбився, імовірно, близько міста Ерцгаузен. Всередині було три людини: пілот і двоє пасажирів. Всі загинули.

Німецька поліція підтвердила, що на борту літака було двоє росіян. Бізнес-джет повністю згорів, і впізнати їх неможливо. Ідентифікація останків - на наступному тижні

Дружина Владислава Фільова Наталія займала 4-е місце в списку 50 найбагатших жінок Росії. Її статки оцінювалися в 600 мільйонів доларів. Наталя була співвласницею авіакомпанії S7 разом зі своїм чоловіком.

Але Наталя була не тільки успішної підприємницею, але і хорошою мамою - у неї залишилося четверо дітей, серед яких один - прийомний.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 31 березня, в Індії розбився російський надзвуковий винищувач-бомбардувальник третього покоління МіГ-27