RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Це не кадри з фільму жахів: ситуацію в лікарнях Китаю показали на фото

Фотографії з китайських лікарень, де лікарі в захисних костюмах надають допомогу хворим, які заражені смертельним коронавірусом, нагадують кадри з фільму про загибель людства.

Знімки опублікував на своїй Facebook-сторінці журналіст і громадський діяч Дмитро Беспалий.

"Це фото не з фільму жахів. Це фото з Китаю, охопленого COVID-19. Деяким "унікумам" до сих пір смішно, вякають, що китайці все перебільшують, але реальна ситуація вкрай катастрофічна", - написав у коментарі до опублікованих знімках автор поста .

фото

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Він також процитував висловлювання голови Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіна, який назвав проблему поширення коронавірусу "вкрай серйозною і складною" і наголосив на критичній стадії контролю над захворюванням.

"Досить поглянути на ці фото, щоб зрозуміти наскільки стан справ в Китаї реально критичний. А ще, переглядаючи уважно ці фото, можна оцінити в якому місці наша медицина", - зауважив автор.

Як повідомляв "Апостроф", в університетській лікарні в Кракові (Польща) госпіталізували пацієнта, який повернувся з однієї з азіатських країн, з підозрою на смертельний коронавірус.