RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Прив'язали до батареї і катували: в Росії стався дикий випадок з бізнесменом

В Іркутську зловмисники викрали бізнесмена, який займався торгівлею медичних масок, а потім, прикувавши до батареї, били і катували до того часу, поки нещасний не виконав всі вимоги злочинців.

Про це повідомляє видання Baikal-daily.ru з посиланням на дані місцевої поліції.

Як з'ясували правоохоронці, 49-річний чоловік, знаючи, що його знайомий відправив велику партію медичних захисних масок в Іванівську область, застосував до нього насильство і утримував в полоні.

Чоловік прив'язав бізнесмена до батареї в його квартирі, бив і погрожував йому ножем до тих пір, поки той не виконав умови. Вимоги полягали в зміні адреси поставки вантажу з медичними масками на суму понад 31 млн рублів. Потім, коли товар прибув у вказане місце, спільники викрали вантаж і перевезли в Москву для подальшого продажу.

- Коли підприємець звільнився, відразу заявив про злочин до правоохоронних органів. По гарячих слідах підозрюваного затримали. В ході обшуків на оптовій базі в Москві співробітниками поліції і Слідчого комітету РФ було виявлено і вилучено частину вкрадених масок. Більше половини товару вже встигли реалізувати. Зараз майно підприємця доставлено до Іркутська, - повідомили в прес-службі СУ СКР по Іркутській області.

Слідчі звинуватили 49-річного чоловікові в незаконному позбавленні волі бізнесмена і в розбої із застосуванням насильства. Крім того, перевіряється причетність обвинуваченого до вчинення злочинів в інших регіонах. Розслідування кримінальної справи триває.

Нагадаємо, в Києві затримали банду поліцейських, які задля покращення показників у власній діяльності змушували громадян вчиняти злочини (крадіжки, збувати наркотичні засоби, зброю та ін.), здійснюючи психологічний тиск та насильство. За вчинення злочинів поліцейські надавали потерпілим гроші та наркотичні речовини.