RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Руйнівник легенд" Грант Імахара раптово помер в 49 років

Грант Імахара, інженер, який брав участь в організації Mythbusters для Discovery і White Rabbit Project на Netflix, раптово помер у віці 49 років.

Про це пише The Verge.

"Ми з розбитим серцем чуємо цю сумну новину про Гранта", - сказав Discovery в заяві для The Hollywood Reporter.

"Він був важливою частиною нашої сім'ї Discovery і дійсно чудовою людиною. Наші думки і молитви йдуть до його сім'ї", - розповіли в Discovery.

Повідомляють, що Імахара помер від аневризми мозку.

Грант Імахара Фото: Вікіпедія

Грант Імахара - американець японського походження, фахівець з електроніки та радіотелемеханіки (дистанційного керування), відомий своєю участю в телепередачі "Руйнівники легенд".

Після закінчення університету, Гранта взяли в Home THX, підрозділ Lucasfilm, на посаду інженера з ліцензування, проте він незабаром перейшов в студію ILM, де брав участь у створенні таких фільмів, як: Загублений світ: парк юрського періоду, Зоряні війни. Епізод I. Прихована загроза, В пошуках Галактики, Штучний розум, Зоряні війни. Епізод II. Атака клонів, Термінатор 3: Повстання машин, Матриця: Перезавантаження, Матриця: Революція, Ван Хелсінг і Зоряні війни. Епізод III. Помста ситхів.

Як писав "Апостроф", ветеран армії США Річард Роуз неодноразово заявляв в соціальних мережах, що вважає коронавірус фейком і не буде носити маску для захисту від нього - і це коштувало йому життя.