RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Лукашенко зробив першу заяву після жорсткого розгону протестів

Політика одна повинна бути - люди.

Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко, відвідуючи ЗАТ "БНБК", пише "БЕЛТА".

10 серпня, сьогодні він поїхав в Пуховічскій район Мінської області для ознайомлення з ходом реалізації інвестиційного проекту в сфері сільського господарства.

Лукашенко розповів, що зараз БНБК веде активну роботу з пошуку і підготовки персоналу для роботи на виробництвах, а також веде активну роботу з укладання договорів на поставку сировини і з пошуку потенційних покупців продукції.

Інвестпроект реалізує ЗАТ "Білоруська національна біотехнологічна корпорація".

Повідомляється, що за період 2016-2032 років планується організувати виробництво глибокої переробки зерна з сучасних методів біотехнології з отриманням незамінних амінокислот для виробництва і виходу на місцевий і експортний ринки високопродуктивних, збалансованих комбікормів і преміксів.

Будівництво об'єктів з інвестпроекту почалося з березня 2019 року. В даний час завершуються загальнобудівельні роботи на об'єктах агропромислового виробництва, активно ведеться монтаж технологічного обладнання. На об'єктах аминокислотного виробництва будівельні роботи знаходяться в активній фазі, паралельно монтується технологічне обладнання. Запуск біотехнологічних заводів планується в кінці першого півріччя 2021 року.

Як писав "Апостроф", після того, як з'явилися попередні результати виборів президента в Білорусі, в країні почалися масові протести і жорсткі зіткнення з міліцією. Одна людина загинула.