RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

У Британії знайшли "острів мерців", засипаний людськими кістками - наводить жах на всіх

У Великій Британії знову заговорили про острів, розташований навпроти Куінборо в Шеппі, який є заповідною зоною - його відвідали для участі в програмі BBC Inside Out і були нажахані, адже він весь усипаний людськими кістками, чого раніше не було.

Про це пише Mirror.

Останки людей були розкидані по землі на крихітній ділянці землі біля узбережжя - все було буквально всіяне кістками, черепами і зубами.

Розгадка моторошної таємниці виявилася простою: більше 200 років тому ця земля використовувалася для поховання злочинців, які загинули на борту тюремних суден, що прямували до Австралії.

Останки чоловіків і хлопчиків, які померли на тюремних кораблях, були покладені в прості дерев'яні труни, але берегова ерозія і століття розкладання призвели до того, що останки нещасних були вимиті з безіменних могил.

"Це як на зйомках фільму жахів, виглядає так сюрреалістично, як ніби його розробив художній відділ. Всюди відкриті труни і кістки", - розповів режисер Сем Суппл, який побував на закритому для відвідування острові.

Ведуча Inside Out Наталі Грем додала, що те, що вона там побачила, залишиться з нею назавжди.

"Це дійсно дивне видовище. Думаю, такого не може бути ніде на Землі", - зазначила вона.

Як повідомляв "Апостроф", під Маріуполем археологи виявили курган, якому 5 тисяч років. Під час розкопок було знайдено 9 поховань епохи ранньої бронзи.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: