RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Дівчина закохалася в хлопця іншої віри і позбулася волосся - її життя перетворилося на "пекло"

Родичі-боснійці у Франції побили і поголили наголо 17-річну мусульманську дівчинку за те, що вона зустрічалася з 20-річним сербським християнином.

Про це розповідає The Sun.

Дівчинку піддали жорстокому покаранню батьки-боснійці в східному місті Безансон. У неї зламано ребро і синці на тілі.

"Голена і побита, тому що любила християнина. Глибоко вражений актом тортур над цією 17-річною дівчиною. Це варварство вимагає найсуворішого покарання", - написав у Twitter міністр внутрішніх справ Франції Джеральд Дарманин.

Відзначається, що дівчина разом зі своєю сім'єю приїхала з Боснії та Герцеговини два роки тому. Її сім'я і родина її хлопця жили в одному будинку, знали один-одного і мали непогані відносини.

"Але коли вони заговорили про шлюб, батьки дівчини сказали їй: "Ми мусульмани, ти не можеш вийти заміж за християнина ", - розповіла заступник прокурора Маргарет Паріетті.

Батьки дівчинки, тітка і дядько, боснійсько-мусульманського походження, були затримані поліцією і звільнені під судовий контроль. Їм заборонено зв'язуватися з дівчиною, яка перебуває під захистом.

"Їх судитимуть за "насильство над неповнолітніми". Сім'я дівчини забрала у неї телефон і не дозволила зв'язатися зі своїм хлопцем до того, як пара втекла", - додала вона.

За словами прокурора, перший удар дівчинці завдала мати. Потім до екзекуції приєдналися інші родичі. А поголив їй голову дядько - брат батька.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпрі чоловік на очах десятків перехожих жорстоко побив дівчину ногами.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: