RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Тягали партнерок "з підворіття": колишній друг оприлюднив постільну проблему Путіна

У кремлівського диктатора Володимира Путіна до того часу, як він став президентом Російської Федерації, були серйозні проблеми з інтимом. Справа в тому, що ніхто не хотів спати з ним безкоштовно.

Такими інтимними подробицями поділився колишній російський банкір та екс-друг президента РФ Сергій Пугачов під час інтерв'ю Дмитру Гордону, посилаючись на слова колишнього товариша Путіна по службі.

Він розповів про те, що до президентства Путіну "безкоштовно не давали", тому після того, як він зайняв головне крісло в країні, йому тягали декого "чи не з підворіття".

Пугачову розповів один із товаришів по службі Путіна, який сьогодні займає високе становище в РФ: "Ти розумієш, у Володі була проблема, що йому безкоштовно не давали. Коли він уже вирвався на свободу, тобто став президентом, - просто як би його прорвало". І я знаю, хто, як і кого йому тягав...", - розповів він.

Окрім того, нещодавно екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив про те, що Путін не є гетеросексуалом, він принаймні бісексуальний. Його цікавлять як жінки, так і чоловіки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російський диктатор має ознаки хвороби Паркінсона - він виглядав болісно і виснажено на зустрічі з головою Федеральної служби військ нацгвардії Віктором Золотовим.