RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Топ-5 "Чорних лебедів", які можуть перевернути світ: прогноз на 2024 рік

У 2004 році не виключена поява т.зв. "чорного лебедя", тобто важкопрогнозованих та рідкісних подій, які матимуть значні наслідки для цілого світу.

Про це пише видання Politico, яке опитало футурологів, політологів та інших різних прогнозистів щодо непередбачуваних подій, які можуть статися цього року.

Переворот проти Путіна. Президента РФ можуть вбити радикальні опозиційні сили чи хтось із середини Кремля. Або ж це буде повстання російських матерів через гігантські втрати на війні з Україною. Це може підштовхнути Байдена більш рішуче допомагати Києву, якщо наступник Путіна не виявиться ще гіршим.

Читайте: Попереду останній жахливий бій: астролог сказав, коли Україна винесе Росію "вперед ногами"

Зірвані вибори у США. Вибори у Сполучених Штатах, які повинні фінішувати у грудні, найбільш геополітично значуща подія року й одночасно дуже вразлива. Росія, Іран, КНДР та інші країни воліли б бачити ще більше хаосу, тому завдяки кібератакам, дезінформації, масовим заворушенням або терактам спроби підірвати їх можуть досягти успіху.

Війна з Китаєм. Новообраний президент Тайваню, вибори якого відбудуться 13 січня, оголошує незалежність острова, Китай вводить блокаду і в розпал виборів у США починає вторгнення. Байден розпочинає військову оборону Тайваню і завдяки цьому виграє вибори.

Контакт з інопланетянами. У радіусі 30 світлових років виявлено вдосталь планет, на яких може бути життя. Науковці посилено шукають ознаки інопланетного розуму і кожного дня можна очікувати зустрічі з прибульцями. Наслідки цього будуть непередбачуваними.

Хаос, спричинений глобальним потеплінням. 2024 рік поб’є рекорд температури. Наслідки можуть бути різними: пожежі, повені, шторми, посухи, виснажлива спека.

Нагадаємо, раніше ми писали, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога