RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Країна здорової людини: після затримання школяра в Москві в мережі призвели яскравий приклад з США

Після звістки про затримання поліцейськими в Москві школяра, який декламував вірші на вулиці, одна з мешканок США розповіла про взаємини американських поліцейських і дітей.

Історія опублікована на сторінці Катерини Скульскої в Facebook. Блогер також розмістила фотографію своєї дочки з поліцейським.

За словами Скульской, її дочка грає на вулиці в рамках проекту Ріджвудскої гільдії підприємців. Виступи дівчинки тривають по дві години, протягом яких вона грає на двох музичних інструментах. За це вона отримує гроші, які витрачає на іграшки.

За порядком під час виступу дітей стежать поліцейські, які, до того ж, кілька днів відпустки зазвичай витрачають на заняття з дітьми в "Дитячій поліцейській академії". Блогер зазначила, що між поліцейськими і дітьми панує атмосфера довіри один до одного.

"Але за кілька годин до цього в Москві заарештували десятирічного хлопчика - просто за те, що він читав на вулиці вірші Шекспіра. І цей контраст мені здається якимось неймовірним фарсом", - підсумувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", російські поліцейські озвучили неймовірну версію затримання школяра в Москві.