RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Випад Трампа на адресу Facebook: Цукерберг відповів на звинувачення

Глава компанії Facebook Марк Цукерберг відповів президенту США Дональда Трампа на звинувачення в тому, що соціальна мережа проводить ворожу політику по відношенню до американського лідера.

"Трамп каже, що ми проти нього. Ліберали стверджують, що ми допомогли Трампу. Обидві сторони засмучуються через всього контенту, який їм не подобається. Ось що значить управляти платформою, відкритою для всіх ідей", - написав бізнесмен на своїй сторінці.

Він зазначив, що вибори в США, які пройшли, стали "першими, в яких інтернет був основним способом спілкування кандидатів з суспільством".

"Після виборів я сказав, що ідея використання Facebook для впливу на результат голосування - це безумство. Це було зневажливо, і тепер я шкодую про сказане", - додав Цукерберг.

"Ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб забезпечити чесність вільних і справедливих виборів у всьому світі і забезпечити, щоб наше співтовариство було платформою для всіх ідей і на благо демократії", - підсумував він.

Раніше Трамп звинуватив Facebook у змові проти нього.

"Facebook завжди був проти Трампа, мережі завжди були послідовно налаштовані проти Трампа, фальшиві новини, The New York Times (вибачилася) і The Washington Post були проти Трампа. Змова? Але народ був за Трампа! Фактично ні один президент не зробив настільки багато, скільки зробили ми в перші дев'ять місяців, економіка на підйомі ", - написав Трамп.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 25 липня, президент США Дональд Трамп заявив, що Україна намагалася саботувати його передвиборну кампанію.