RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У США зробили різку заяву щодо виборів в Росії

У результатах президентських виборів в Росії 18 березня, в США не побачили нічого дивного, але відзначили велику кількість порушень свобод людини.

Про це заявила офіційний представник Держдепартаменту США, в. о. заступника держсекретаря з питань дипломатії Хізер Науерт, передає US News.

"Перш за все, я хотіла б зазначити, що нічого несподіваного не відбулося в тому, що Володимир Путін був переобраний і залишився президентом Росії", - уточнила вона.

Крім того, за її словами, деяким людям в РФ платили за участь в голосуванні. А опозиційні лідери були залякані або затримані.

"Ми довіряємо доповіді ОБСЄ, в якому говориться, що вибори в Росії проходили в надзвичайно контрольованому юридично і політично середовищі, в якому не було навіть шансів у інших кандидатів, і супроводжувалися постійним зниженням критики", - заявила Науерт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше посол США в Україні Марі Йованович заявила, що Сполучені Штати не визнають результати виборів президента Росії, які проведуть на території анексованого Криму.