RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

NYT розкрило нові імена, причетні до скандальної перемоги Трампа на виборах

За інформацією американських журналістів, для перемоги на президентських виборах 2016 року команда Дональда Трампа звернулася до емісара арабських принців, ізраїльського фахівця з маніпуляцій в ЗМІ і колишнього глави приватної військової компанії "Blackwater".

Про це повідомляється в матеріалі видання The New York Times.

Як стверджують кореспонденти, за кілька місяців до виборів старший син нинішнього президента США, Дональд Трамп-молодший провів зустріч з посланником кронпринців Саудівської Аравії і ОАЕ Джорджем Надером, фахівцем зі ЗМІ з Ізраїлю Джоелом Замелом і інвестором-республіканцем Еріком Принцем, який найбільш відомий як засновник приватної військової компанії "Blackwater".

Під час переговорів Джордж Надер повідомив, що кронпринци Саудівської Аравії і ОАЕ готові допомогти Дональду Трампу-старшому стати президентом, а фахівець зі ЗМІ Джоель Замел озвучив можливості своєї фірми з надання переваг в політичній кампанії, в тому числі і з маніпуляцій громадською думкою через соціальні мережі .

Відзначається, що з фірмою Замела раніше співпрацювали росіяни Олег Дерипаска і Дмитро Риболовлєв, а посланник кронпринца Абу-Дабі Мохаммеда мінімум двічі відвідував Москву під час виборчої кампанії.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що комітет з розвідки Сенату США в середу, 16 березня, підтвердив дані американської розвідки про втручання Росії в президентські вибори 2016 року на користь Дональда Трампа.