RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У США на стоянці застрелили агресивного "героя парковки": опубліковано відео

У Флориді, США, після сварки через неправильно припаркований автомобіль почалася стрілянина, одна людина загинула.

Про це повідомляє "New York Post".

Відео перепалки і стрілянини було знято камерами спостереження. За інформацією видання, біля місцевого магазину сім'я з п'яти чоловік припаркувала свій автомобіль на місці для інвалідів, дозволу на це у них не було. Один з перехожих, 47-річний Міхаель Дрейка (Michael Drejka) підійшов до дружини, яка залишилася в автомобілі, і почав висловлювати їй претензії з приводу незаконного паркування.

У цей момент з магазину вийшов чоловік, 28-річний Маркейс Макглонтон (Markeis McGlockton), побачив сварку і сильно штовхнув Дрейка двома руками, від чого той впав. У відповідь чоловік дістав пістолет і вистрілив у кривдника. Макглонтон отримав поранення в груди, яке виявилося смертельним, і помер на очах у свого 5-річного сина. Всього сиротами залишилися троє дітей.

У поліції заявили, що дії Дрейка знаходяться в рамках законів штату Флорида про самооборону. Відзначається, що вони відповідають концепції "stand your ground", за якою під час нападу людина має право захищатися всіма силами. Варто зазначити, що остаточне рішення у справі буде прийняте в прокуратурі штату.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", місяць тому в Оболонському районі Києва вночі 24 червня власник ресторану розстріляв трьох відвідувачів свого закладу.