RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Сполучених Штатах пронеслися гігантські торнадо, забравши чимало життів: моторошні відео стихії

В американському місті Нешвілл (штат Теннессі) в результаті торнадо постраждало понад 150 осіб, не менш ніж 19 - загинули, багато наразі вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомила газета USA Today у вівторок 3 березня.

Глава штату Теннессі Білл Лі вже звернувся до Білого дому з проханням про допомогу в ліквідації наслідків стихійного лиха.

У столиці штату, місті Нешвіллі від стихії постраждали 48 будівель, серед яких - приміщення місцевої пожежної станції. У деяких будинках вибиті вікна, через обірвані лінії електропередач відсутня електрика. Для людей, що позбулися житла, влада міста організувала аварійний притулок недалеко від метро.


Точної статистики постраждалих від торнадо ще немає, деяка кількість людей вважається зниклими безвісти. Відомо, що загинуло принаймні 19 людей, ще щонайменше 150 були травмовані. Зокрема, глава штату повідомив, що під час робіт постраждали три десятки рятувальників.


"Молитви за всіх тих, хто постраждав від руйнівних торнадо в Теннессі. Ми будемо продовжувати стежити за розвитком подій. Федеральний уряд завжди поруч з вами в цей важкий час", - написав з цього приводу в своєму Twitter президент США Дональд Трамп.

Як повідомляв "Апостроф", надзвичайно потужний ураган пройшовся по Європі від Великобританії і до Польщі, як мінімум шестеро людей постраждало від стихії.