RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Це не могло бути створено на Землі": NYT розкрив плани Пентагону з НЛО

Пентагон планує оприлюднити ряд результатів десятирічного вивчення можливих НЛО і таємничих зіткнень між військовими льотчиками США і непізнаними літальними апаратами.

Про це повідомляє The New York Times.

Так, сенатор Марко Рубіо заявив, що він стурбований повідомленнями про непізнані літаки над американськими військовими базами. Він висловив стурбованість тим, що Китай, Росія або будь-який інший противник зробили "деякий технологічний стрибок", який "дозволяє їм проводити таку діяльність". Адже деякі з непізнаних літальних апаратів над американськими базами, можливо, демонстрували технології, відсутні в американському арсеналі.

"Можливо, цьому є якесь нудне пояснення. Але нам потрібно це з'ясувати", - зазначив він.

Своєю чергою Ерік У. Девіс, астрофізик, який працював субпідрядником, а потім консультантом по програмі НЛО в Пентагоні з 2007 року, розповів виданню The New York Times, що в деяких випадках перевірка виявлених Пентагоном об'єктів не дозволяла визначити їх джерело. Що підштовхнуло Девіса до висновку: "Ми (люди, -" Апостроф ") не могли зробити це самі".

Девіс, який в даний час працює в компанії Aerospace Corporation, підряднику з оборони, повідомив також, що нещодавно, в березні 2020 року, провів секретний брифінг в Міністерстві оборони, присвячений пошукам "транспортних засобів, створених не на Землі".

Колишній сенатор Рейд, який домагався фінансування програми НЛО, заявив, що необхідно давати більше інформації про те, що відомо в сфері вивчення НЛО.

"Надзвичайно важливо, щоб інформація про виявлення фізичних матеріалів поширювалася", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", пілот Гейб Зейфман оприлюднив знімки секретної бази ВПС США Зона-51. Фотографії були зроблені в квітні і липні цього року.